Maksu 59 €/kk

7 päivää kokeiluversio
Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Ammattijohtaja kuukausijäsenyys. Hinta 59 €, sis. alv 24 % 11,42 €. Veroton hinta 47,58 €.

MAKSAMINEN

Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei näe tietojasi. Maksunsaajana näkyy Puranen Consulting Oy. Me emme koskaan saa korttitietojasi, eikä tietoja tallenneta mihinkään. 

Voit maksaa maksun lähes millä tahansa luotto- tai pankkikortilla. Verkkokaupan maksupalvelukumppanina toimii Stripe. Maksu tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas, Fazer, Hesburger ja Booking.com. Stripe on maailman tunnetuin ja arvostetuin maksunvälityspalvelu, ja se täyttää tiukimman PCI Service Provider Level 1 -luottokorttimaksujen tietoturvasertifikaatin vaatimukset. Linkki Stripen sivuille.

ILMAINEN KOKEILUJAKSO

Ammattijohtaja.fi tarjoaa ehdot täyttävälle asiakkaalleen seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröitymällä pääset katsomaan Ammattijohtajakurssia heti, syötät vain sähköpostiosoitteesi. Sinua ei veloiteta ilmaisen kokeilun aikana. Jos olet tyytyväinen valintaasi, ja päätät jatkaa kokeilujakson päätyttyä, syötät vain maksukortin tiedot ja jäsenyys jatkuu automaattisesti.

Ammattijohtaja-jäsenyys laskutetaan kerran kuukaudessa. Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes jäsenyys perutaan. Voit perua jäsenyyden milloin tahansa.

 

Puranen Consulting Oy / Ammattijohtaja.fi - Suomen konkreettisinta valmennusta jo vuodesta 2014.