Hinta 73,16 €/kk (sisältää alv. 24 %)

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Wo4xfjldsfqrvgwouq2y file

Ammattijohtaja kuukausijäsenyys. Hinta 73,16 €, sis. alv 24 % 14,16 €. Veroton hinta 59 €.

"Vuoden koulutukset yhden koulutuspäivän hinnalla"

  • Et ole enää yksin. Pääset mukaan suljettuun ammattijohtajien ryhmään, missä autamme ja sparraamme toinen toisiamme.
  • Saat käyttöösi erittäin konkreettisia ja käytännönläheisiä johtamisen työkaluja jotka keventävät työtaakkaasi.
  • Teet parempaa tulosta vähemmällä työmäärällä

ILMAINEN KOKEILUJAKSO

* Ammattijohtaja.fi tarjoaa ehdot täyttävälle asiakkaalleen seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröitymällä pääset katsomaan Ammattijohtajakurssia heti. Sinua ei veloiteta ilmaisen kokeilun aikana, ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Saat meiltä kaksi päivää ennen kokeilujakson loppumista sähköpostin. Näin haluamme muistuttaa sinua ilmaisen kokeilujakson loppumisesta, jotta voit halutessasi peruuttaa tilauksen, ellet halua Ammattijohtajan-vuosijäsenyyttä. Jos olet tyytyväinen valintaasi, ja päätät jatkaa kokeilujakson päätyttyä, veloitamme sinulta automaattisesti vuosimaksun. Seuraava vuosimaksu veloitetaan 365 päivän päästä, ellei tilausta peruta. Voit perua tilauksen milloin tahansa. 

Miksi minun tarvitsee valita ja syöttää joku maksutapa ennen ilmaista kokeilua?

Kysymme maksutapaa palvelun sujuvan jatkumisen varmistamiseksi. Teemme sen lähettämällä valtuutuspyynnön pankkiisi tarkistaaksemme, että maksutapasi toimii. Tämä valtuutus ei ole veloitus, mutta jossain tapauksissa se saattaa vaikuttaa väliaikaisesti käytettävissä olevaan saldoosi. Sinua ei veloiteta, jos et jatka verkkokurssiemme käyttöä.

Ammattijohtaja-jäsenyys 59 €/kk (alv. 0 %) laskutetaan kerran kuukaudessa. Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes jäsenyys perutaan. Voit perua jäsenyyden milloin tahansa. 

(Se tekee noin. 1,6 € per päivä.)

MAKSAMINEN

Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei näe tietojasi. Maksunsaajana näkyy Puranen Consulting Oy. Me emme koskaan saa korttitietojasi, eikä tietoja tallenneta mihinkään. 

Voit maksaa maksun lähes millä tahansa luotto- tai pankkikortilla. Maksu tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas, Hesburger ja Booking.com. Stripe on maailman tunnetuin ja arvostetuin maksunvälityspalvelu, ja se täyttää tiukimman PCI Service Provider Level 1 -luottokorttimaksujen tietoturvasertifikaatin vaatimukset. Linkki Stripen sivuille.

KAIPAATKO APUA?

Voit aina olla yhteydessä Ammattijohtaja.fi:n omistajaan ja verkkokurssien kouluttajaan Tero Puraseen. Teron numero on +358 400 399361 tai sähköpostilla tero.puranen ät ammattijohtaja.fi. Autan mielelläni.

Puranen Consulting Oy / Ammattijohtaja.fi - Suomen konkreettisinta valmennusta jo vuodesta 2014.