Ammattijohtajakurssi + verkkovalmennus yhteishintaan 6820 € (sisältää alv. 24 %)

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä? Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään

Ammattijohtajakurssi + verkkovalmennus 5500 € (alv. 0 %)

Ilmainen kokeilujakso. Kokeile verkkovalmennusta 7 vuorokauden ajan MAKSUTTA!*

  • Tämä paketti sisältää Malmilla pidettävän Ammattijohtajakurssin (sis. 20 valmennuspäivää Malmilla) ja sen verkkoversion.
  • Malmilla pidettävä Ammattijohtajakurssi alkaa kaksi kertaa vuodessa: elokuussa ja tammikuussa.
  • Jäsenyys ja verkkovalmennuksen käyttöoikeus ovat voimassa 14 kk.

ILMAINEN KOKEILUJAKSO

* Ammattijohtaja.fi tarjoaa ehdot täyttävälle asiakkaalleen seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröitymällä pääset katsomaan Ammattijohtajakurssia heti. Sinua ei veloiteta ilmaisen kokeilun aikana, ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Saat meiltä kaksi päivää ennen kokeilujakson loppumista sähköpostin, jolla muistutamme sinua ilmaisen kokeilujakson loppumisesta, jotta voit halutessasi peruuttaa tilauksen, ellet halua Ammattijohtajan-vuosijäsenyyttä. Jos olet tyytyväinen valintaasi, ja päätät jatkaa kokeilujakson päätyttyä, veloitamme sinulta automaattisesti vuosimaksun. Seuraava vuosimaksu veloitetaan 365 päivän päästä, ellei tilausta peruta. Voit perua tilauksen milloin tahansa. 

Miksi minun tarvitsee valita ja syöttää joku maksutapa ennen ilmaista kokeilua?

Kysymme maksutapaa palvelun sujuvan jatkumisen varmistamiseksi. Teemme sen lähettämällä valtuutuspyynnön pankkiisi tarkistaaksemme, että maksutapasi toimii. Tämä valtuutus ei ole veloitus, mutta jossain tapauksissa se saattaa vaikuttaa väliaikaisesti käytettävissä olevaan saldoosi. Sinua ei veloiteta, jos et jatka verkkokurssiemme käyttöä.

MAKSAMINEN

Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei näe tietojasi. Maksunsaajana näkyy Puranen Consulting Oy. Me emme koskaan saa korttitietojasi, eikä tietoja tallenneta mihinkään. 

Voit maksaa maksun lähes millä tahansa luotto- tai pankkikortilla. Maksu tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas ja Booking.com. Stripe on maailman tunnetuin ja arvostetuin maksunvälityspalvelu, ja se täyttää tiukimman PCI Service Provider Level 1 -luottokorttimaksujen tietoturvasertifikaatin vaatimukset. Linkki Stripen sivuille.

Halutessasi voit ostaa verkkokurssin myös laskulla. Lähetä sähköposti osoitteeseen tero.puranen ät ammattijohtaja.fi otsikolla "Verkkokurssi laskulla". Prosessin nopeuttamiseksi laita mukaan laskutustiedot. Avaamme pääsyoikeuden heti kun lähettämämme laskun suoritus näkyy tilillä.

KAIPAATKO APUA?

Voit aina olla yhteydessä Ammattijohtaja.fi:n omistajaan ja verkkokurssien kouluttajaan Tero Puraseen. Teron numero on +358 400 399361 tai edellä mainitulla sähköpostilla. Autan mielelläni.

Puranen Consulting Oy / Ammattijohtaja.fi - Suomen konkreettisinta valmennusta jo vuodesta 2014.