Hinta 731,60 € (sisältää alv. 24 %)

7 päivää kokeiluversio

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Bxivwbenstummd1cmhih file

Ammattijohtaja vuosijäsenyys. Hinta 731,60 €, sis. alv 24 % 141,60 €. Veroton hinta 590 €.

"Vuoden johtamiskoulutukset yhden koulutuspäivän hinnalla!"

Säästä 118 euroa vuodessa kuukausijäsenyyteen verrattuna.

 • Et ole enää yksin. Pääset mukaan suljettuun ammattijohtajien ryhmään, missä autamme ja sparraamme toinen toisiamme.
 • Saat käyttöösi erittäin konkreettisia ja käytännönläheisiä johtamisen työkaluja jotka keventävät työtaakkaasi.
 • Teet parempaa tulosta vähemmällä työmäärällä

  Ammattijohtaja-vuosijäsenyys 590 € (alv. 0 %) laskutetaan vuosittain samana päivänä. Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes jäsenyys perutaan. Voit perua jäsenyyden milloin tahansa, jolloin seuraavaa 12 kk jaksoa ei enää veloiteta. 

  (Se tekee noin. 1,3 € per päivä.)

  MAKSAMINEN

  Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei näe tietojasi. Maksunsaajana näkyy Puranen Consulting Oy. Me emme koskaan saa korttitietojasi, eikä tietoja tallenneta mihinkään. 

  Voit maksaa maksun lähes millä tahansa luotto- tai pankkikortilla. Maksu tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas, Hesburger ja Booking.com. Stripe on maailman tunnetuin ja arvostetuin maksunvälityspalvelu, ja se täyttää tiukimman PCI Service Provider Level 1 -luottokorttimaksujen tietoturvasertifikaatin vaatimukset. Linkki Stripen sivuille.

  Halutessasi voit ostaa verkkokurssin myös laskulla. Lähetä sähköposti osoitteeseen tero.puranen ät ammattijohtaja.fi otsikolla "Verkkokurssi laskulla". Prosessin nopeuttamiseksi laita mukaan laskutustiedot. Avaamme pääsyoikeuden heti kun lähettämämme laskun suoritus näkyy tilillä.

  KAIPAATKO APUA?

  Voit aina olla yhteydessä Ammattijohtaja.fi:n omistajaan ja verkkokurssien kouluttajaan Tero Puraseen. Teron numero on +358 400 399361 tai edellä mainitulla sähköpostilla. Autan mielelläni.

  Puranen Consulting Oy / Ammattijohtaja.fi - Suomen konkreettisinta valmennusta jo vuodesta 2014.