490 € (sisältää alv. 24 %)

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
30wf3tarsgqk4ladd2ua file

Strategiakurssi 490 € sis. alv. 24 %.

Saat heti muun muuassa:

  • todennäköisesti maailman parhaan strategiaprosessin
  • valmiin strategiapohjan
  • pääsyn laajaan Ammattijohtajien ryhmään, sinun ei tarvitse enää olla yksin. Jelppiä ja vertaistukea parhaimmillaan – yhden napinpainalluksen päässä!
  • heti käyttöösi helposti seurattavat materiaalit, checklistit ja aikataulut, joita noudattamalla tulet pääsemään tavoitteisiisi.

Minuutin päästä olet jo kurssilla!

MAKSAMINEN

Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei näe tietojasi. Maksunsaajana näkyy Puranen Consulting Oy. Me emme koskaan saa korttitietojasi, eikä tietoja tallenneta mihinkään. 

Voit maksaa maksun lähes millä tahansa luotto- tai pankkikortilla. Maksu tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas, Fazer, Hesburger ja Booking.com. Stripe on maailman tunnetuin ja arvostetuin maksunvälityspalvelu, ja se täyttää tiukimman PCI Service Provider Level 1 -luottokorttimaksujen tietoturvasertifikaatin vaatimukset. Linkki Stripen sivuille.

Halutessasi voit ostaa verkkokurssin myös laskulla. Lähetä sähköposti osoitteeseen tero.puranen ät ammattijohtaja.fi otsikolla "Verkkokurssi laskulla". Prosessin nopeuttamiseksi laita mukaan laskutustiedot. Avaamme pääsyoikeuden heti kun lähettämämme laskun suoritus näkyy tilillä.

Puranen Consulting Oy / Ammattijohtaja.fi - Suomen konkreettisinta valmennusta jo vuodesta 2014.