Vaihtamassa tilitoimistoa?

Verkkovalmennus yrittäjille, jotka haluavat ostaa laadukasta ja yllätyksetöntä tilitoimistopalvelua.

Osta verkkovalmennus

Yrittäjä. Tiesithän, että kuka tahansa voi perustaa tilitoimiston?

Sinä voit ulkoistaa kirjanpidon tekemisen tilitoimistolle, mutta vastuuta et voi ulkoistaa. Siksi hyvä ja luotettava tilitoimisto on yrittäjälle hyvä kumppani. Läheskään aina näin ei ole. Katso lyhyt video aiheesta, todennäköisesti et ole yksin.

 

Verkkovalmennus yrittäjille, jotka eivät halua enää ikäviä yllätyksiä

Oletpa sitten vaihtamassa tilitoimistoa tai olet turhautunut nykyiseen, kuulostaako seuraavat lauseet tutuilta?

 1. Olet saanut epämiellyttäviä uutisia tilitoimistosi jäljiltä tai epäilet tekemisen tasoa.
 2. Miksi tekemisen taso ja laatu paranee vain harvoin tilitoimistoa vaihtamalla?
 3. Mistä tunnistaa OIKEASTI hyvän ja laadukkaan tilitoimiston?

Yrittäjällä ei ole kuluttajansuojaa

Taloushallinnon tai kirjanpidon ulkoistaminen tehdään yleensä ensimmäisten ulkoistusten joukossa. Tämä onkin järkevää, koska se vapauttaa yrittäjän ja yrityksen keskittymään ydinosaamiseensa. Mutta vaikka tilitoimisto tekeekin kirjanpitoon liittyvän työn, ei yrittäjä voi ulkoistaa vastuuta kirjanpidosta. Mutta miten ihmeessä taloushallintoa ja kirjanpitoa osaamaton yrittäjä voi löytää tilitoimiston joka:

 1. Tekee ajallaan sen mitä kuuluukin tehdä
 2. Tekee kerralla laatua ts. ei joudu korjailemaan sinun laskuun omia mokiaan

Tämä verkkovalmennus on tehty näiden ongelmien ratkaisemiseen. Tilitoimiston vaihtaminen on periaatteessa helppoa (minä Tero vaihdoin yhtenä vuotena kolme kertaa tilitoimistoa), mutta miten löytää ja tunnistaa hyvä ja laadukas tilitoimisto kaikista palveluntarjoajista. Tuurilla? Ja miten varmistaa, että kauniit myyntipuheet vastaavat todellisuutta myös tulevina vuosina?

Tämän verkkovalmennuksen avulla sinä:

 1. osaat erottaa taloushallinnon ja kirjanpidon toisistaan
 2. pystyt erottamaan hyvän tilitoimiston huonosta jo neuvotteluvaiheessa
 3. osaat solmia hyvän sopimuksen ja
 4. varmistat varsin yksinkertaisella tavalla, että sovitut asiat tulevat tehdyksi vielä vuosienkin päästä yhteistyön aloittamisesta.

Kuluttajakaupassa asiakasta suojelee kuluttajansuojalaki ja lopulta kuluttaja-asiamies. Yrittäjällä ei ole tällaista suojaa, ja sen vuoksi onkin erittäin arvokasta osata laatia hyvä sopimus joka palvelee sinun etuja, eikä vain tilitoimiston etuja. Tilitoimisto on yhteistyökumppani, jota johdetaan sopimuksella. Kerromme verkkovalmennuksessa mm. millainen on hyvä ja toimiva sopimussakko, jolla varmistat, että saat oman materiaalisi ajallaan ja vaaditut ilmoitukset tehdään ajoissa verottajalle. 

Päätös on sinun; kokeiletkop tuuriasi  vaihtamalla vielä muutaman kerran (kuten Tero teki) vai investoitko kerrankin omaan osaamiseesi ja onnistut seuraavalla kerralla? Tee hyvä päätös.

Verkkovalmennuksen sisältö

Tero Puranen avaa verkkovalmennuksen taustoja, mitä oppi viiden vuoden aikana viiden eri tilitoimiston tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Mitä eroa on työntekijän ja kumppanin johtamisella?

Jotta oma neuvotteluasema vahvistuu, on hyvä ymmärtää taustalla vaikuttavia tekijöitä ja lukuja. Sami Wendell kertoo tärkeää ja kriittistä taustatietoa joka auttaa sinua jo ennen ensimmäistäkään puhelua tilitoimistolle.

Sami Wendell on ollut mukana laatimassa satoja taloushallinnon ulkoistukseen liittyviä sopimuksia. Mitä yrittäjän kannattaa huomioida ja tarkastella ennen kuin allekirjoittaa sopimus. Mitä kohtia sopimuksesta kannattaa muuttaa? Oletko A vai D asiakas? Miten varmistat pääsysi A asiakkaaksi? 

Koska vastuuta ei voi ulkoistaa, fiksut yrittäjät tarkistavat tekemisen laadun kerran kuukaudessa, noin 10 minuutissa. Tämä tärkeä, mutta napakka tarkastus auttaa sinua välttämään ikävät yllätykset loppuelämäksi. Samin laatima tarkastusprosessi nostaa sinut aivan osaamisesi aivan toiselle tasolle. 

 • Näin tarkistat tilitoimiston työn laadun Procountorissa muutamassa minuutissa
 • Tämä moduuli toimitetaan toiveen mukaisesti.
 • Näin tarkistat tilitoimiston työn laadun Netvisorissa muutamassa minuutissa.

Tässä tunnin mittaisessa videossa opit mm. millainen on Ammattijohtaja.fi kirjanpidon prosessi, miten sopimussakko on laadittu ja paaljon muuta hyödyllistä. Vetäjinä Tero Puranen ja Sami Wendell,

Usein kysytyt kysymykset

Ylivoimaisesti parhaan hyödyn verkkovalmennuksesta saavat;

 • Yrittäjät, jotka ovat ulkoistaneet taloushallinnon tilitoimistoon
 • Yrittäjät jotka ovat vaihtamassa tilitoimistoa
 • Yrittäjät, jotka kiroilevat nykyistä tilitoimistoyhteistyötä
 • Tili- ja kirjanpitotoimistojen omistajat ja yrittäjät jotka haluavat tarjota reilusti keskivertoa parempaa palvelua hyville asiakkaille.

Verkkovalmennuksen katseluoikeus on riippuu valitsemastasi paketista. Se on joko 7 vrk tai 12 kuukautta. 

Kyllä voit. Lähetä vain sähköposti os. [email protected] otsikolla "verkkokurssi laskulla" laskutustietojen kera. Avaan pääsyn kurssille kun suoritus näkyy tilillä. Arviolta tähän menee noin viikko. Maksamalla kortilla, katsot jo reilun minuutin päästä valmennusvideoita. 

Verkkovalmennuksen hinta

Tilitoimistovalmennus

99 €

+ ALV 24 %

Sisältää:

4 Moduulia

1 Ohjevideon

+ BONUS Webinaari

7 vrk käyttöoikeus

SIIRRY KASSALLE

Tilitoimistovalmennus

290 €

+ ALV 24 %

Sisältää:

4 Moduulia

1 Ohjevideon

+ BONUS Webinaari

12 kk käyttöoikeus

SIIRRY KASSALLE

Tilitoimistovalmennus PREMIUM

490 €

+ ALV 24 %

Sisältää:

4 Moduulia

1 Ohjevideon

+ BONUS Webinaari

12 kk käyttöoikeus

+1 h konsultointi (etä)

SIIRRY KASSALLE

Maksutavat

Voit maksaa verkkovalmennuksen kätevästi pankki- tai luottokortilla. Pääset nauttimaan valmennuksesta reilussa minuutissa.

Close

50% Valmiina

Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tittelisi alla oleviin kenttiin.