Ohjekeskus - Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet tänne kaikki tärkeimmät kysymykset ja ohjeet mm. käytön aloittamiseen, salasanan vaihtoon, laskutukseen tai jäsenyyden peruuttamiseen liittyen.

Käytön aloittaminen

Ammattijohtaja.fi on 2014 perustettu suomalainen valmennusyritys. Tavoitteemme on olla Suomen konkreettisin valmennustalo. Tuotamme ja tarjoamme johtamiseen, myyntiin, markkinointiin ja yritysten kehittämiseen tarkoitettuja koulutus- ja valmennuspalveluita suoratoistona verkossa ja paikan päällä. 

Voit kehittää omaa osaamistasi helposti ja kätevästi missä tahansa tätä ihanaa maapalloa, kunhan sinulla on vain internetyhteys.

Yrityksen omistan minä, Tero Puranen. Minusta voit lukea enemmän täältä tai tutustua LinkedIn profiiliini täällä. Ammattijohtaja.fi Facebook-sivun löydät täältä

Ammattijohtaja.fi:n kurssit on suunniteltu johtajille, yrittäjille, esimiehille ja muille vastuunkantajille yksityisellä ja julkisella puolella.

Tilaussopimuksen voi ostaa yritykselle tai henkilölle. 

Liikkeenjohdon konsultointia tai muuta kilpailevaa toimintaa (koulutus, valmennus, konsultointi) harjoittaville yrityksille tai henkilöille. Pidätämme oikeuden irtisanoa sopimus yksipuolisesti. 

Ei tarvitse.Kurssin voi ostaa ja suorittaa kuka tahansa ehdot täyttävä henkilö. Olemme keskittyneet yritysten väliseen kaupan käyntiin (B2B) ja siksi verkkokaupassamme hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa (alv 0 %). 

Pidätämme kuitenkin oikeuden peruuttaa tilaus jos epäilemme väärinkäytöstä.

Koska palvelussamme on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, voi kurssi sisältää yhden tai jopa satoja tunteja videomateriaalia. Voit katsella niitä kursseittain, aiheittain, tai moduulin kerrallaan. Täydennämme kurssivalikoimaa jatkuvasti. Voit myös esittää meille toiveita uusista kursseista täällä.

Ammattijohtaja.fi tarjoaa ehdot täyttävälle asiakkaalleen seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröitymällä pääset heti katsomaan tarjoamiamme koulutusvideoita ja -kursseja. 

Aloita ilmainen kokeilujakso siirtymällä osoitteeseen Ammattijohtaja.fi, valitse haluamasi verkkokurssi ja maksutapa, anna sähköpostiosoitteesi, määrittele salasana ja aloita kurssin katsominen. 

Sinua ei veloiteta ilmaisen kokeilun aikana, ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Saat meiltä sähköpostin, jolla muistutamme sinua ilmaisen kokeilujakson loppumisesta, jotta voit halutessasi peruuttaa tilauksen, ellet halua liittyä Ammattijohtajajan jäsenyyttä. Jos olet tyytyväinen valintaasi, ja päätät jatkaa kokeilujakson päätyttyä, veloitamme sinulta automaattisesi vain pienen kuukausimaksun, vaikka kouluttaisit itseäsi palvelumme avulla kuinka paljon tahansa. 

Miksi minun tarvitsee valita ja syöttää joku maksutapa ennen ilmaista kokeilua?

Kysymme maksutapaa palvelun sujuvan jatkumisen varmistamiseksi. Teemme sen lähettämällä valtuutuspyynnön pankkiisi tarkistaaksemme, että maksutapasi toimii. Tämä valtuutus ei ole veloitus, mutta jossain tapauksissa se saattaa vaikuttaa väliaikaisesti käytettävissä olevaan saldoosi. Sinua ei veloiteta, jos et jatka verkkokurssiemme käyttöä.

Joissain tapauksissa sähköpostit voivat mennä roskaposti- tai tarjouskansioon. Tällöin täytyy varmistaa, että saat kaikki lähettämämme materiaalit ilman, että ne menevät hukkaan ja menetät arvokasta tietoa.

Seuraa näitä ohjeita, jos käytät Gmailia:

 1. Etsi sähköpostilaatikostasi lähettämämme sähköposti osoitteesta [email protected] (esim. “Tervetuloa! Tässä tulee sinun Ammattijohtaja–valmennus…”).
 2. Raahaa tämä sähköposti “Ensisijainen” (englanniksi “Primary”) välilehdelle sähköpostilaatikossasi. 
 1. Tämän jälkeen huomaat, että kaikki lähettämämme sähköpostit tulevat jatkossa ensisijaisten välilehdelle.

Muut sähköpostiohjelmat: (Windows Live Hotmail, Yahoo, jne.) Kannattaa lisätä [email protected] kontaktiksi yhteystietoihin. Tarkemmat ohjeet (englanniksi) löydät täältä.

Tilin hallinta

Etkö pääse kirjautumaan Ammattijohtaja.fi:n? 

Voit vaihtaa salasanan tilaamalla uuden päivitysviestin sähköpostitse. Sinun tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet kirjautunut aikaisemmin palveluun. Pääset tilaamaan uuden salasanan tämän sivun alareunassa olevasta linkistä.

Noudata sähköpostissa olevia ohjeita salasanan vaihtamiseksi. Sähköposti tulee muutaman minuutin sisällä. Tarkista varmuuden vuoksi myös roskapostisi. 

Laskutukseen liittyvät kysymykset

Meillä on useita erilaisia sopimuksia, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivimman. 

Yleisimmät vaihtoehdot ovat: 

 • Kertamaksu - kurssi maksetaan kerralla 
 • Kuukausimaksu - kurssi laskutetaan ja maksetaan kuukausittain, samana päivänä, kun maksoit ensimmäisen suorituksen.

Meillä käyvät yleisimmät luotto- ja maksukortit

 • Hyväksymme maksut Visa-, MasterCard ja American Express -korteilla
 • Tavoitteemme on saada laskutus mahdollisuus syksyn 2019 aikana. 

HUOM! Tilanne kesäkuussa 2019. Jos haluat maksaa kurssin mieluummin laskulla, etkä ole vielä laskutusasiakkaamme, voimme lähettää sinulle sähköpostilla ennakkolaskun. Lähetä sähköposti y-tunnuksen kera os. [email protected] otsikolla "verkkokurssin lasku". Tarkistamme luottotiedot, jonka jälkeen lähetämme ennakkolaskun ja suorituksen näkyessä lähetämme kurssin avaustunnukset. Pyritään yhdessä reilusti alle 24 h tilaus-toimitusprosessiin.

Katseluoikeus riippuu tekemästäsi tilauksesta.

 • Jos olet maksanut kertamaksun (vuosimaksu), on sinulla 12 kk katseluoikeus siitä hetkestä alkaen, kun olet maksanut kurssin.
 • Jos olet valinnut kuukausittaisen maksun, on sinulla 30 vrk katseluoikeutta viimeisimmästä maksusuorituksesta eteenpäin. 

Yksinkertainen muistisääntö: rekisteröitymispäivä = laskutuspäivä. Jos olet rekisteröitynyt palveluun 11. päivä tammikuuta, ja olet valinnut kuukausilaskutuksen, sinua laskutetaan aina kuukauden 11. päivä. Saat tästä aina muistutuksen kaksi päivää ennen. 

Onpas harmi että haluat peruuttaa tilauksen. :(

Tilauksen peruuttaminen tapahtuu seuraavasti:

 1. Kirjaudu omalle Ammattijohtaja.fi tilillesi 
 2. Kun olet kirjautunut tilillesi, klikkaa omaa Avatariasi ihan oikeassa sivun yläkulmassa
 3. Valitse asetukset alasvetovalikosta
 4. Klikkaa luottokortti tiedot sivun oikeasta yläkulmasta
 5. Klikkaa "poista kortti ja peruuta kaikki tilaukset" -nappia
 6. Done.

Olemme keskittyneet yritysten (Business-to-Business) väliseen kaupankäyntiin ja silloin ilmoitamme sivuillamme hinnat alvittomina (alv 0 %). Kassasivulla näkyvä maksettava summa sisältää arvonlisäveron (sis. alv 24 %). Summa tulee verkkokaupan järjestelmästä.

Yksityisyyteen ja markkinointiin liittyvät kysymykset

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei koskaan tulla luovuttamaan kolmansille osapuolille. Tätä periaatetta on noudatettu vuodesta 2014 lähtien, kun yritys perustettiin. Jatkamme samalla linjalla.

Helpoiten se tapahtuu klikkaamalla saamasi uutiskirjeen ihan alareunassa olevaa kohtaa "peruuta uutiskirje". Päädyt linkistä uudelle sivulle jossa peruutus pyydetään vahvistamaan yhdellä klikkauksella. 

Voit laittaa meille myös viestiä os. tero.puranen ät ammattijohtaja.fi, jolloin minä (Tero) teen peruutuksen puolestasi.

Rekisteriselosteemme löydät esimerkiksi täältä, tai lähes minkä tahansa sivun alareunasta (footer).

Pikalinkit

KESKEN. /Tero

KESKEN. /Tero

KESKEN. /Tero

Meidän asiakaspalvelun, eli minut ja muut tavoittaa myös näistä:

Tero Puranen (omistaja) 0400 399 361

tero.puranen ät ammattijohtaja.fi

info ät ammattijohtaja.fi (menee kaikille yrityksessä)

Etkö löytänyt haluamaasi verkkokurssia? Kerro siitä meille täällä.

Puranen Consulting Oy (2627123-9) on hallinnollinen yhtiö, joka tuottaa ja laskuttaa Ammattijohtaja.fi palvelut.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.