Verkkokurssi ja live coaching joka perjantai

Suomen konkreettisin johtamis- ja yrittäjäkurssi

Ota käyttöön parhaat johtamisen työkalut ja pääset helpommalla parempiin tuloksiin. 

Aloita ilmainen 7 päivän kokeilujakso

"Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla oma Tero auttamassa ja ohjaamassa."

Leonna Aho-Ryhänen
Yrittäjä

"Parempaa saa etsiä."

"Konkreettisten opetusten ja vinkkien valtava voima."

 

Kokeile 7 päivää ilmaiseksi

Aloita ilmainen kokeilujakso jo tänään ja opiskele viikon ajan ammattimaista johtamista, missä tahansa, milloin tahansa. Voit lopettaa tilauksen kokeilujakson aikana milloin tahansa, etkä maksa mitään.

Miten hyödyn Ammattijohtajakurssista?

Kerron salaisuuden: Sinä pääset helpommalla.

Kuvittele millaista arkesi olisi, jos tekisit töitä vain kuusi tuntia päivässä ja saisit parempia tuloksia helpommalla? Verkkovalmennus on rakennettu tämän yksinkertaisen ajatuksen päälle. Hyvää ja tuloksellista johtamista voi ja kannattaa opetella. Keskitymme erityisesti valmentamaan ongelmien ratkaisemista, taloudellisten lukujen analysointia, tuloksellinen strategian laatimista, selkeiden tavoitteiden asettamista ja hyvää viestintää. Nämä taidot ovat menestyvän yrittäjän, johtajan  ja esihenkilön kovaa ydinosaamista. Juuri koskaan hyvä johtaminen ei ole synnynnäinen taito, se on lähes aina opeteltu taito. Ammattijohtaja lähestyy aina asioita kokonaisuuden kautta; siksi tarvitaan valmennus, jossa huomioidaan ihmiset (leadership), asiat ja prosessit (management) sekä raha ja liiketoimintaosaaminen (business).

 

Leadership, management ja business - yhdessä enemmän

  1. Leadership on ihmisten johtamista. Miten motivoidaan tuloksellisesti ihmisiä? Mikä on johtajan rooli kokonaisuudessa? Tai miten rakennetaan luottamusta? On hyvä muistaa, yrityksen tulokset tulevat aina ihmisten kautta. Mitä paremmin sinä ymmärrät ihmisiä, sitä parempi olet johtajana ja sitä kautta organisaatiosi tulokset paranevat päivä päivältä.
  2. Management on asioiden ja prosessien johtamista. Miten prosessit laaditaan ja kuvataan? Mitä hyötyä prosesseista on? Tai miten ratkaiset ongelmia? Mitä johtamisen työkaluja käytät ongelmien löytämiseen ja ratkaisemiseen? Millainen on sinun johtajan työkalupakki? Kun osaat käyttää kovassa paineessa toimivaksi testattuja johtamisen työkaluja ja osaat ratkoa tehokkaasti eteesi ilmestyviä ongelmia, johtamistyösi helpottuu gasellin askelin.
  3. Business on rahan ja liiketoiminnan osaamista. Kaikessa yritystoiminnassa on kyse rahasta. 80 % yrityksen ongelmista liittyy rahaan ja sen puutteeseen. Paljonko myymillesi palveluille tai tuotteille on markkinatarvetta? Paljonko rahaa käytetään? Miten sitä käytetään? Miten myyt kannattavasti? Muun muassa kaikkeen tähän pureudutaan liiketoimintaosaamisessa. Yksinkertaisesti kyse on lopulta taidosta tehdä rahaa. Tämä kohta erottaa Ammattijohtajakurssin ja ammattimaisen johtamisen muista johtamisvalmennuksista.

 

Miten Ammattijohtajakurssi toimii?

Kurssi on rakennuttu vuosien hiomistyön tuloksena systemaattiseksi ja toimivaksi. Jo ensimmäiset videot auttavat sinua nostamaan omaa johtamisosaamistasi, kts. alla oleva kuva Ammattijohtajakurssin tiekartasta. Voit katsoa videot järjestyksessä, jolloin saat niistä parhaimman hyödyn tai vain ne moduulit, jotka auttavat sinua parhaiten saman tien. Kurssi- ja ohjevideot, worksheetit, ladattavat pohjat, checklistit ja muut kurssimateriaalit löytyvät yksityiseltä Ammattijohtaja-jäsensivulta. Pääset mukaan myös Ammattijohtaja-yhteisöön, jossa saat apua ja tukea ammattilaisilta ongelmien ratkaisemiseen viikoittain.

Mitä kurssilla ei opeteta?

Sinun substanssiosaamista. Kurssille ei opeteta leipurille leipomista, hammaslääkärille hampaiden paikkausta ja niin edelleen. Substanssi sinulla on erittäin todennäköisesti hallussa, ja niin pitääkin olla. Mutta bisnes ja johtaminen? Se on eri asia, siinä voin auttaa.

Kenelle kurssi sopii parhaiten?

Parhaiten Ammattijohtajakurssi sopii johto- tai esimiestehtävissä toimivalle tai sellaiseksi aikovalle. Silloin tämä kurssi on sinulle tehty.

 

Ammattijohtajakurssin tiekartta

12 osa-aluetta testatusti toimivassa järjestyksessä

Ohjevideot + viikkosparraus = tuplahyöty

Työkalut ohjevideoilla

Pelkkä tieto johtamisen työkaluista ei riitä. Siksi jokaisesta työkalusta on oma video joka yhdistää sen muihin työkaluihin. Näin kokonaisuudesta tulee helpommin johdettava.

Viikkosparraus

Joka perjantai saat apua ja sparrausta yritysvalmentaja Tero Puraselta. Vain jäsenille. Älä ole ongelmiesi kanssa yksin, saat apua ongelmien ratkaisemiseen.

Kätevästi missä tahansa

Opiskele omilla ehdoillasi, milloin tahansa ja missä tahansa vaikka puhelimelta, tabletilta tai läppäriltä.

Helppokäyttöinen kurssikirjasto

Suomenkielinen ja erittäin helppokäyttöinen kurssikirjasto. Käytä puhelimella, tietokoneella tai vaikka tabletilla.

Kurssin valmentaja

Tero Puranen, yritysvalmentaja

Suosittujen valmennusten (mm. Ammattijohtajakurssi, henkilökohtaiset sparraukset) avulla Tero on inspiroinut ja auttanut jo lähes vuosikymmenen ajan yrittäjiä ja johtajia johtamaan organisaatiotaan helpommalla ja lyhyemmällä työpäivillä. Kerta toisensa jälkeen johtajat ovat siirtyneet onnistuneesti tulipalojohtamista rauhallisempaan ja tuloksellisempaan ammattimaiseen johtamiseen.

Kun annat itsellesi luvan nähdä toisenlaisen tavan tehdä asioita, tulet löytämään ihan uuden puolen itsestäsi johtajana. Vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Olen auttanut jo muita kaltaisia johtajia onnistumaan. Siksi olen varma, että pystyn helpottamaan sinunkin taakkaasi. Tervetuloa yhteiselle matkalla kohti mukavampaa tulevaisuutta!

 

Aloita 7 päivän ilmainen kokeilu tästä

Asiakkaiden palautteita

"LeanSixSigma BlackBelt laatuasiantuntijana, on hienoa katsoa miten Puranen on onnistunut muotoilemaan monimutkaisista ja ehkä jopa vaikeista perusasioista selkeän yksinkertaisen ja ymmärrettävän verkkokurssin. Verkkokurssin opeilla pääsee jo laadun maailmassa pitkälle. Tälläisiä kouluttajia lisää! Suosittelen verkkokurssia omillekin asiakkaille""

Markus Kaprio
Paretobox

"Ammattijohtajakurssi on selkeä kokonaisuus, joka kattaa kaikki ammattikipparille tärkeät osa-alueet. Verkkokurssina toteutettuna koulutus toimi hyvin ja mahdollisti etenemisen omaan tahtiin. Kurssi vastasi erittäin hyvin tiedontarpeeseeni ja vahvisti jo aikaisemmin oppimiani asioita. Videot on tehty sopivan rennolla asenteella ja ovat täynnä rautaista asiaa selkokielellä kerrottuna. Erityisesti pidin siitä, että Tero otti asioihin selkeästi kantaa eikä tarjoillut kaikkia miellyttävää yleistä huttua. Voin lämpimästi suositella kurssia johtajille ja sellaisiksi pyrkiville."

Ville Laine

Verkkovalmennuksen hinta

Kuukausijäsenyys

59 €

SIS. ALV 24 % | MAKSETAAN KUUKAUSITTAIN

  • 7 päivän maksuton kokeilu
  • Opi johtamaan ihmisiä, asioita ja rahaa
  • Pääsyn yksityiseen Facebook-ryhmään

  • Viikottain jäsenille pidettävä LIVE sparraus ongelmien ratkomiseen

  • Peruuta jäsenyys milloin tahansa
SIIRRY KASSALLE

Maksutavat

Voit maksaa verkkokurssin kätevästi yleisimmillä maksukorteilla. Veloitus tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas, Fazer, Hesburger ja Booking.com.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.