"Vuoden johtamisvalmennukset ja viikottaiset sparraukset yhden koulutuspäivän hinnalla."

Johtamisen verkkovalmennus jonka avulla pääset helpommalla. Viikottaista apua ja tukea johtamiseen tavalla, jota olet aina kaivannut.

JOHTAMINEN ∙ MYYNTI ∙ MARKKINOINTI∙ HENKILÖSTÖ∙TALOUS

Kokeile 7 päivää maksutta

Täytä kentät ja olet jo minuutin päästä johtamiskurssilla. Kokeilu ei vaadi maksukorttia, eikä sido sinua mihinkään.

"Parempaa saa etsiä."

"Konkreettisten opetusten ja vinkkien valtava voima."

Kuinka pitkälle pääsisit verkkovalmennuksen avulla?

Ammattijohtajakurssi = Tuloksellinen -- selkeä kokonaisuus - konkreettinen - helppokäyttöinen

 

Kokeile 7 päivää ilmaiseksi

Aloita ilmainen kokeilujakso jo tänään ja opiskele viikon ajan ammattimaista johtamista, missä tahansa, milloin tahansa. Voit lopettaa tilauksen kokeilujakson aikana milloin tahansa, etkä maksa mitään.

Miten hyödyn Ammattijohtajakurssista?

Kerron salaisuuden: Sinä pääset helpommalla.

Kuvittele millaista arkesi olisi, jos tekisit töitä vain kuusi tuntia päivässä ja saisit parempia tuloksia helpommalla? Verkkovalmennus on rakennettu tämän yksinkertaisen ajatuksen päälle. Hyvää ja tuloksellista johtamista voi ja kannattaa opetella. Keskitymme erityisesti valmentamaan ongelmien ratkaisemista, taloudellisten lukujen analysointia, tuloksellinen strategian laatimista, selkeiden tavoitteiden asettamista ja hyvää viestintää. Nämä taidot ovat menestyvän yrittäjän ja ammattijohtajan kovaa ydinosaamista. Juuri koskaan hyvä johtaminen ei ole synnynnäinen taito, se on lähes aina opeteltu taito. Ammattijohtaja lähestyy aina asioita kokonaisuuden kautta; siksi tarvitaan valmennus, jossa huomioidaan ihmiset (leadership), asiat ja prosessit (management) ja raha ja liiketoimintaosaaminen (business).

 1. Leadership on ihmisten johtamista. Miten motivoidaan tuloksellisesti ihmisiä? Mikä on johtajan rooli kokonaisuudessa? Tai miten rakennetaan luottamusta? On hyvä muistaa, yrityksen tulokset tulevat aina ihmisten kautta. Mitä paremmin sinä ymmärrät ihmisiä, sitä parempi olet johtajana ja sitä kautta organisaatiosi tulokset paranevat päivä päivältä.
 2. Management on asioiden ja prosessien johtamista. Miten prosessit laaditaan ja kuvataan? Mitä hyötyä prosesseista on? Tai miten ratkaiset ongelmia? Mitä johtamisen työkaluja käytät ongelmien löytämiseen ja ratkaisemiseen? Millainen on sinun johtajan työkalupakki? Kun osaat käyttää kovassa paineessa toimivaksi testattuja johtamisen työkaluja ja osaat ratkoa tehokkaasti eteesi ilmestyviä ongelmia, johtamistyösi helpottuu gasellin askelin.
 3. Business on rahan ja liiketoiminnan osaamista. Kaikessa yritystoiminnassa on kyse rahasta. 80 % yrityksen ongelmista liittyy rahaan ja sen puutteeseen. Paljonko myymillesi palveluille tai tuotteille on markkinatarvetta? Paljonko rahaa käytetään? Miten sitä käytetään? Miten myyt kannattavasti? Muun muassa kaikkeen tähän pureudutaan liiketoimintaosaamisessa. Yksinkertaisesti kyse on lopulta taidosta tehdä rahaa. Tämä kohta erottaa Ammattijohtajakurssin ja ammattimaisen johtamisen muista johtamisvalmennuksista.

Miten kurssi toimii?

Kurssi on rakennuttu vuosien hiomistyön tuloksena systemaattiseksi ja toimivaksi. Jo ensimmäiset videot auttavat sinua nostamaan omaa johtamisosaamistasi, kts. alla oleva kuva Ammattijohtajakurssin tiekartasta. Voit katsoa videot järjestyksessä, jolloin saat niistä parhaimman hyödyn tai vain ne moduulit, jotka auttavat sinua parhaiten saman tien. Kurssin aihealueet vapautuvat 30 vrk välein, jotta ehdit rauhassa viedä uudet opit käytäntöön. Kurssi- ja ohjevideot, worksheetit, ladattavat pohjat, checklistit ja muut kurssimateriaalit löytyvät yksityiseltä Ammattijohtaja-jäsensivulta. Pääset mukaan Ammattijohtaja-yhteisöön, missä sparraamme toisiamme viikoittain.

Mitä kurssilla ei opeteta?

Sinun substanssiosaamista. Kurssille ei opeteta leipurille leipomista, hammaslääkärille hampaiden paikkausta ja niin edelleen. Substanssi sinulla on erittäin todennäköisesti hallussa, ja niin pitääkin olla. Mutta bisnes ja johtaminen? Se on eri asia. Siinä voin auttaa.

Kenelle kurssi sopii parhaiten?

Parhaiten Ammattijohtajakurssi sopii johto- tai esimiestehtävissä toimivalle tai sellaiseksi aikovalle vastuunkantajalle. Silloin tämä kurssi on sinulle tehty. Kurssi sopii myös muillea organisaatioissa toimiville vastuunkantajille, mutta voi olla, ettei esim. markkinoinnin tai taloushallinnon moduuleille ole tarvetta. Mutta silloin ne auttavat sinua hahmottamaan kokonaisuuden merkittävästi keskivertoa paremmin.

 

Ammattijohtajakurssin tiekartta

12 osa-aluetta testatusti toimivassa järjestyksessä

Verkkovalmennuksen sisältö

Ammattijohtajakurssin aihe-alueet muodostavat kokonaisuuden, josta hyvä ja tuloksellinen johtaminen muodostuu.

Miten johdetaan yritystä keskellä kriisiä? Mikä on tärkeintä? Mihin kannattaa keskittyä? 

Saat muun muuassa edellä mainittuihin kysymyksiin vastaukset tässä uudessa moduulissa. 

Opit hyvän ja tuloksellisen johtamisen perusteet. Tämä on ammattimaisen johtamisen perusta: kaikki rakentuu tämän päälle. Näistä perusteista ponnistat eteenpäin, jotta johtamistyösi helpottuu ja selkiytyy. Alat säästämään aikaa samantien.

Opit ja laadit voittavan strategian omalle yrityksellesi - tekeminen saa suunnan ja päivittäisten päätösten tekeminen helpottuu ja parantaa tuloksia. Loputon säntäily vähenee, mikä on on hyvä asia.

Sisältää mm. suositun strategiapohjan.

Opit miten tehdään tuloksellista myyntiä ja miten sellaista johdetaan. Kaikki yrityksen ongelmat ovat lopulta peräisin kassakriisistä, muut ongelmat ovat vain seurauksia siitä. Hyvä katteisen myynnin seurauksena stressitasosi on tippunut puoleen nykyisestä.

Sisältää mm. kehutun ja paljon käytetyn myyntipalaverin agendan.

Opit miten rekrytoidaan hyviä työntekijöitä ja miten heitä johdetaan hyvin. Sinusta tulee parempi ja halutumpi johtaja jonka siipien suojissa on hyvä tehdä töitä.

Sisältää mm. erittäin suositun kehitys- ja tavoitekeskustelun pohjan.

Kun johtaminen, strategia ja myynti on kunnossa, on aika siirtyä todella hyödylliseen aihealueeseen: taloushallinnon numeroihin. Opit askel askeleelta mitä numerot tarkoittavat ja miten budjetoidaan. Kun ymmärrrät talouden numeroita, teet paljon parempia ja kannattavampia päätöksiä: alat johtamaan numeroilla. Tulet nauttimaan taloushallinnosta ja ymmärtämään sitä paljon nykyistä paremmin.

Sisältää mm. suositun budjetointimallin.

Menestys rakentuu aina jonkun päälle. Opit miten parhaat menestystekijät valitaan ja miten kaikki kietoutuu tuloksellisesti yhteen. Rakennat oman johtamisjärjestelmän, tutummin “stressinpoistosysteemin”.

On aika pureutua markkinointiin: jakelutiehen, hinnoitteluun, tuotteisiin ja markkinointiviestintään sekä brändin rakentamiseen. Näet ja opit kaikkein tärkeimmät ja parhaat tiedot eri osa-alueista. Tiedot mihin kannattaa keskittyä, millä on merkitystä ja mitä vie sinua ja yritystäsi eteenpäin. Ainut huolesi on, että sinun olisi pitänyt katsoa tämä ja vuosia sitten. 

AIHEALUEEN SISÄLTÖ

Aihealue sisältää mm. seuraavat moduulit:

 • Yritysjuridiikan perusteet
 • Yrityksen perusasiat
 • Osakeyhtiölaki
 • Toimitusjohtajasopimus
 • Sopimusasiat
 • Irtisanominen
 • Osakassopimus
 • Case-esimerkki

JOHTAMISEN TYÖKALUT:

 • 1 johtamisen työkalu 

KOULUTTAJAT:

Tero Puranen, Ammattijohtaja.fi toimitusjohtaja

Sami Leinonen, Talousjuristit Oy

AIHEALUEEN SISÄLTÖ

Aihealue sisältää mm. seuraavat moduulit:

 • Laatu-ajattelu
 • Leanin perusteet
 • 7 Lean työkalua
 • Prosessit johtamistyössä

JOHTAMISEN TYÖKALUT:

 • 1 johtamisen työkalu 

KOULUTTAJAT:

Tero Puranen, Ammattijohtaja.fi toimitusjohtaja

AIHEALUEEN SISÄLTÖ

Aihealue sisältää mm. seuraavat moduulit:

 • Itsetuntemus
 • Itseluottamus
 • Minä johtajana
 • Minä muutoksessa
 • Johtajan unelma

JOHTAMISEN TYÖKALUT:

 • 1 HR työkalu

KOULUTTAJA:

Tero Puranen, Ammattijohtaja.fi toimitusjohtaja

AIHEALUEEN SISÄLTÖ

Aihealue sisältää mm. seuraavat moduulit:

 • Ostaminen ja ostotoiminta
 • Varastonhallinta
 • Tuotekehitys
 • Ostaminen yrittäjänä
 • Tuotteistaminen

KOULUTTAJA:

Tero Puranen, Ammattijohtaja.fi toimitusjohtaja

SISÄLTÖ:

 • Ammattijohtaja-tentti 

KOULUTTAJA:

Tero Puranen, Ammattijohtaja.fi toimitusjohtaja

Helppokäyttöinen kurssikirjasto

Suomenkielinen ja erittäin helppokäyttöinen kurssikirjasto. Käytä puhelimella, tietokoneella tai vaikka tabletilla.

Kehitä itseäsi missä tahansa - milloin tahansa

Me olemme etsineet ja testanneet tiedon ja työkalut, jotta sinun ei enää tarvitse etsiä.

Viikkosparraus

Joka viikko saat apua ja sparrausta yritysvalmentajille. Älä ole ongelmiesi kanssa yksin, saat apua ongelmien ratkaisemiseen. Lähetä kysymyksiä etukäteen tai osallistu suoraan livelähetykseen.

Kätevästi missä tahansa

Opiskele omilla ehdoillasi, milloin tahansa ja missä tahansa vaikka puhelimelta, tabletilta tai läppäriltä.

Työkalut ohjevideoilla

Pelkkä tieto johtamisen työkaluista ei riitä. Siksi jokaisesta työkalusta on oma video joka yhdistää sen muihin työkaluihin. Näin kokonaisuudesta tulee helpommin johdettava.

Kurssin valmentaja

Tero Puranen, yritysvalmentaja

Suosittujen valmennusten (mm. Ammattijohtajakurssi, henkilökohtaiset sparraukset) avulla Tero on inspiroinut ja auttanut jo lähes vuosikymmenen ajan yrittäjiä ja johtajia johtamaan organisaatiotaan helpommalla ja lyhyemmällä työpäivillä. Kerta toisensa jälkeen johtajat ovat siirtyneet onnistuneesti ajopuu- ja tulipalojohtamista rauhallisempaan ja tuloksellisempaan ammattimaiseen johtamiseen.

Kun annat itsellesi luvan nähdä toisenlaisen tavan tehdä asioita, tulet löytämään ihan uuden puolen itsestäsi johtajana. Vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Olen auttanut jo muita kaltaisia johtajia onnistumaan. Siksi olen varma, että pystyn helpottamaan sinunkin taakkaasi. Tervetuloa yhteiselle matkalla kohti mukavampaa tulevaisuutta!

 

Aloita 7 päivän ilmainen kokeilu tästä

Asiakkaiden palautteita

"LeanSixSigma BlackBelt laatuasiantuntijana, on hienoa katsoa miten Puranen on onnistunut muotoilemaan monimutkaisista ja ehkä jopa vaikeista perusasioista selkeän yksinkertaisen ja ymmärrettävän verkkokurssin. Verkkokurssin opeilla pääsee jo laadun maailmassa pitkälle. Tälläisiä kouluttajia lisää! Suosittelen verkkokurssia omillekin asiakkaille""

Markus Kaprio
Paretobox

Verkkovalmennuksen hinnat

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto: kuukausi- tai vuosiveloitus.

Kuukausijäsenyys

59 €

SIS. ALV 24 % | MAKSETAAN KUUKAUSITTAIN

 • Opi johtamaan ihmisiä, asioita ja rahaa
 • 7 päivän maksuton kokeilu
 • Pääsyn yksityiseen Facebook-ryhmään

 • Viikottain jäsenille pidettävä LIVE webinaari

SIIRRY KASSALLE (kuukausijäsenyys)

Vuosijäsenyys

590 €

SIS. ALV 24 % | MAKSETAAN VUOSITTAIN

 • Opi johtamaan ihmisiä, asioita ja rahaa
 • 7 päivän maksuton kokeilu
 • Pääsyn yksityiseen Facebook-ryhmään

 • Viikottain jäsenille pidettävät LIVE webinaarit

ALENNUS -16 %, SÄÄSTÄ 118 EUROA VUODESSA VERRATTUNA KUUKAUSIJÄSENYYTEEN!

SIIRRY KASSALLE (vuosijäsenyys)

Maksutavat

Voit maksaa verkkokurssin kätevästi yleisimmillä maksukorteilla. Veloitus tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas, Fazer, Hesburger ja Booking.com. Voimme halutessasi lähettää myös laskun. Lähetä sähköposti os. [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.