Haluatko sinä kokea, miten voittava strategia laaditaan?

Jo yli 300 vedettyä strategiavalmennusta.

Jos kyllä, niin tilaa MAKSUTON 45 MIN henkilökohtainen strategiavalmennus. Etänä tai livenä (Uusimaa).

Pääset laatimaan hauskassa valmennuksessa voittavan markkinointistrategian. Erittäin suosittu, pilke silmäkulmassa laadittu ja käytännönläheinen valmennus tapahtuu toimistollasi tai etänä. Tätä strategiavalmennusta ei kannata missata.

Valmennuksen vetää suosittu ja konkreettisesti otteestaan tunnettu Ammattijohtaja.fi:n Tero Puranen.

Valmennus sopii sinulle, joka vastaat tai olet mukana yrityksen strategian laatimisessa, esim. johtajan, hallituksen jäsenen tai markkinoijan asemassa.

 

Kyllä, haluan nähdä ja kokea maailmanluokan strategian

MAKSUTON 45 min strategiavalmennus - toimistolle tai etänä. Valmennuksen ajankohta sovitaan puhelimessa. Puhelun kesto n 3–5 min.

"Tää on hauskaa jumppaa, pitää kerrankin miettiä. Oli kyllä konkreettinen mielikuvaharjoitus strategiatyöstä ja -valinnoista."

Mari
Toimistusjohtaja

Suomen konkreettisin valmentaja?

Se on tavoitteeni. Olen auttanut jo yli 100 johtajaa ja yritystä yritysvalmentajan urani aikana. Minun tulokset tulevat sinun tulosten seurauksena. Näin ollut ja näin sen pitääkin olla. Nyt haluan auttaa sinua viemään bisneksesi uudelle tasolle. Nämä opit olen hakenut maailmalta, jotta sinä pääset helpommalla. Sieltä, missä kilpailu on todella kovaa. Puulaakisarjan opeilla ei pärjätä kansainvälisellä tasolla.

Nähdään hetken päästä. 

Tero Puranen

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.