Verkkokurssi ja live coaching joka perjantai

Opi laatimaan datan pohjalta voittava kasvustrategia

Verkkokurssilla opit laatimaan datan avulla voittavan kasvustrategian, jonka avulla pääset helpommalla parempiin tuloksiin.

OSTA NYT

Dataan perustuva strategia voittaa aina perstuntumalla laaditun strategian.

95 prosenttia yritysten strategioista perustuu perstuntumaan. Tämän vuoksi loput viisi prosenttia tekevät helposti parempaa tulosta.

Hei, olen Tero Puranen!

Minä toimin yritysvalmentajana Ammattijohtaja.fi;ssä, ja autan sinua nostamaan oman ja bisneksesi uudelle tasolle, kuten olen auttanut jo yli 100 johtajaa ja yritystä. Olen hakenut nämä opit maailmalta, jotta sinä pääset helpommalla. Sieltä, missä kilpailu on todella kovaa. 

Strategia on tiekartta parempaan tulevaisuuteen

Timanttisella kasvustrategialla pääset helpommin parempiin tuloksiin.

Tällä verkkokurssilla opit laatimaan data avulla itsellesi ja yrityksellesi yksinkertaisen, mutta juuri sen ansiosta tuottavan  strategian. Saat käyttöösi työkalupakin ja selkeät vinkit kuinka laadit maailman luokan markkinointistrategian. Saman, jolla maailmalla on rakennettu miljardiluokan brändejä.

Opit miten mistä lähteä liikkelle, mitä tietoa ja dataa tarvitset, mitkä strategiset päätökset tarvitaan ja missä järjestyksessä ne tehdään sekä miten strategia jalkautetaan ja viedään lopulta  käytäntöön.

Tulokset

Kuten Suomen tunnetuin hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola on hyvin todennut "sinä et voi palkata muita tekemään punnerruksia puolestasi." 

Kokemukseni mukaan viimeisempien trendien ja pikavoittojen perässä juoksevat häviävät aina perusasioihin keskittyville. Perusasiat olivat täällä eilen, ovat tänään, ja ovat huomennakin.

Menestys perustuu harvoin pikavoittoihin: menestys ansaitaan jokapäiväisellä oikeiden asioiden puurtamisella. Koska ei riitä että tekee, pitää suunnitella mitä tekee ja sitten tehdä niitä. 

Siksi minä valmennan sinua tekemään voittavan strategian itse. Sinun punnerrukset, sinun tulokset, valmentajan tukemana.

Siirry ostamaan

Strategiaverkkokurssin rakenne ja sisältö

Yksinkertainen, mutta taatusti toimiva strategiaprosessi muodostaa verkkovalmennuksen järjestyksen.

Ensimmäisessä osassa käymme läpi, miksi strategia kannattaa laatia ja erityisesti miten se liittyy johtamistyöhön. Aloitamme strategiaprosessin markkinaorientoitumisella; miksi se on niin tärkeää ja mitä hyötyä siitä on sinulle ja organisaatiollesi. Tämä kriittinen kohta on salainen ainesosa, joka erottaa jo ennen prosessia amatöörin ja ammattilaisen toisistaan.

Sisältää viisi moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Oma lempiaiheeni: markkinadiagnoosi. Mitä tiedämme asiakkaista ja markkinoista? Miten hyödynnämme tietoa ja dataa ja miksi hyvät strategiat perustuvat aina hyvin tehtyyn diagnoosiin? Mistä se alkaa ja mihin se loppuu? Käymme läpi parhaat ja tärkeimmät diagnoosin työkalut: laadullisen ja määrällisen markkinatutkimuksen. Miten laaditaan strateginen segmentointi, jota ammattijohtajat, myyntijohtajat ja talousjohtajat arvostavat. Käymme kohdat läpi askel askeleelta. Tuloksena syntyvän markkinakartan perusteella kohderyhmän valinta on paljon helpompaa.

Sisältää neljä moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Mikä kuuluu strategiaan ja mikä ei kuulu? Mikä ero on strategialla ja taktiikalla? Opit erottamaan usein sotketut käsitteet ja tekemisen toisistaan. Kuinka monta strategiaa tarvitset? Miksi et tarvitse somestrategiaa tai sisältömarkkinointistrategiaa, miksi yksi markkinointistrategia riittää 98 % tapauksista? Markkinointistrategia vastaa kolmeen kriittiseen kysymykseen. Tämä osa-alue auttaa sinua vastaamaan noihin kolmeen kysymykseen.

Sisältää neljä moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Miten asetetaan strategiset tavoitteet? Liikevoitto ja -vaihto ovat maalit, joihin strategian tavoitteilla pyritään. Miten löydän ja valitsen oikeat tavotteet? Monta tavoitetta tarvitaan? Miten kirjoitetaan yksinkertainen ja toimiva tavoite, jonka kaikki ymmärtävät? Miten huomioimme kokonaisuuden ja laadimme samalla yksinkertaisen, mutta tuloksia tuovan strategian, jonka osaat ulkoa missä tahansa ja milloin tahansa.

Sisältää yhden moduulin, noin 20 minuuttia.

"Suunnittelemattomuus on stressitekijä." Kun strategia on laadittu, on aika viedä se konkreettisesti käytäntöön. Vuosien kehitystyön tuloksena loimme markkinointikalenterin, joka auttaa sinua viemään strategian kuukausi, viikko ja jopa päivätasolle. Nyt saat tämän erinomaisen johtamisen työkalun strategiakurssin mukana ilmaiseksi.

Sisältää valmiin pohjan sekä ohjevideon miten markkinointikalenteria käytetään. Oman kokemukseni mukaan sähläys vähentyy kertarysäyksellä ja arjen tekeminen saa suunnan.

Katso 1,5 tunnin nauhoitus strategiaseminaarista, jossa käydään läpi kaikki kohdat läpi askel askeleelta.

"Idiootti jolla on suunnitelma, voittaa neron jolla ei ole suunnitelmaa."

Warren Buffet

 

Strategiakurssin hyödyt

Varmasti laadukasta tietoa

Kun olet käyttänyt tunteja, jopa viikkokausia, etsien ilmaisen tiedon seasta oikeasti laadukasta tietoa, voit lopettaa etsimisen. Kurssin tieto on todistetusta toimivaa. Kurssilta saat maailman parasta tietoa ja tukea voittavan strategian tekemiseen. 

Älä pakerra enää yksin

Saat pääsyn laajaan Ammattijohtajien-ryhmään, jossa saat jatkuvasti sparrausta ja yritysvalmentaja auttaa, tietenkin pilke silmäkulmassa ratkoen ongelmia matkan varrella. Et ole enää yksin. Jelppiä ja vertaistukea parhaimmillaan – yhden napinpainalluksen päässä. Let's have some fun! 

Koulutusvideot ovat saatavillasi missä tahansa, milloin tahansa

Saat heti käyttöösi kaikki koulutusvideot  ja voit opiskella omaan tahtiisi, milloin ja missä tahansa.

UKK - Usein kysytyt kysymykset strategiakurssista

Kyllä voi. Laitatko sähköpostia os. [email protected] ja otsikkoon "strategiakurssi laskulla". Laita viestin mukana laskutustiedot (mielellään verkkolaskutus) ja lähetän laskun. Kun suoritus näkyy tilillä, lähetän avaan pääsyn kurssille. 

Vaikka koko yritys, tarvitset vain yhden ostoksen. Ostajalla on yhdet käyttöoikeudet kurssille ja moduulit on rakennettu niin, että ne toimisivat keskustelun aloituksena ja oppaana strategiaprosessin eri vaiheissa. Ideaali tilanteessa esimerkiksi johtoryhmä tai hallitus voisi katsoa yhdessä esim. markkinakarttaa tai positiointia käsittelevän moduulin, ja aloittaa keskustelun videon pohjalta.

Kyllä onnistuu, teen strategiakonsultointia jatkuvasti. Normaali päivähinta on 2900 € (alv 0 %). Yleensä tarve on 1–3 päivälle. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla os. [email protected]i tai soittamalla 0400 399 361.

Se auttaa jo vähän alkuun. 9 8 % yrityksistä pärjää loistavasti laatimalla yhden strategian: markkinointistrategian. On hyödyllisempää ja tärkeämpää vastata kysymykseen "kuka" kuin "mikä kanava".

Verkkovalmennuksen hinnat

Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto: maksa kerralla tai pienemmissä erissä.

Maksu 3 erässä

190 € / kk (yht 570 €)

SIS. ALV. 24 %

Verkkovalmennus sisältää:

14 moduulia

6 kk käyttöoikeus

Viikottaiset webinaarit strategiakonsultin kanssa

BONUS: Markkinointikalenteri 12 kk

BONUS: Strategiaseminaarin tallenne 1,5 h (arvo 169 €)

Siirry kassalle

Kertamaksu

490 €

SIS. ALV. 24 %

Verkkovalmennus sisältää:

14 moduulia

6 kk käyttöoikeus

Viikottaiset webinaarit strategiakonsultin kanssa

BONUS: Markkinointikalenteri 12 kk

BONUS: Strategiaseminaarin tallenne 1,5 h (arvo 169 €)

Siirry kassalle

Maksutavat

Voit maksaa verkkokurssin kätevästi yleisimmillä maksukorteilla. Veloitus tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas, Hesburger ja Booking.com.

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.