Strategiakurssi, joka nostaa sinut ja bisneksesi uudelle tasolle

Maailman menestyneimpien yritysten käyttämä strategiaprosessi vihdoinkin Suomessa.

Siirry kassalle
 

Miksi strategiakurssi?

On vaikea kuvitella johtamista ilman minkäänlaista suunnitelmaa, punaista lankaa. Strategian tehtävänä on antaa johtajalle (ja organisaatiolle) selkänoja johon nojata arjen päätöksissä. Strategian ansiosta kaikki tietävät miksi mitäkin tehdään, mitä tehdään ja kenelle myydään. Markkinointistrategia on PK-yritykselle lähes usein ainut, mutta samalla tärkein strategia. Lisäksi siitä on usein hyödyllisintä ja helpointa lähteä liikkeelle. Tämän verkkovalmennuksen aikana opit maailman menestyneimpien yritysten käyttämän strategiaprosessin. Missä järjestyksessä strategisiin kysymyksiin vastataan, miten teet markkinoista maailmanluokan diagnoosin, miten asetat tavoitteet ja lopulta miten teet päätökset jotka tuovat sinulle tulosta. Strategiakurssi on Ammattijohtajakurssin suosituimpia aiheita, ja se on nyt vihdoinkin saatavilla erikseen.

Hei, olen Tero!

Minä toimin yritysvalmentajana Ammattijohtaja.fi;ssä, ja autan sinua nostamaan oman ja bisneksesi uudelle tasolle. Olen hakenut nämä opit maailmalta, jotta sinä pääset helpommalla. Sieltä, missä kilpailu on todella kovaa. 

Strategiakurssin rakenne ja sisältö

Yksinkertainen ja taatusti toimiva strategiaprosessi muodostaa verkkovalmennuksen järjestyksen.

Ensimmäisessä osassa käymme läpi, miksi strategia kannattaa laatia ja erityisesti miten se liittyy johtamistyöhön. Aloitamme strategiaprosessin markkinaorientoitumisella; miksi se on niin tärkeää ja mitä hyötyä siitä on sinulle ja organisaatiollesi. Tämä kriittinen kohta on salainen ainesosa, joka erottaa jo ennen prosessia amatöörin ja ammattilaisen toisistaan.

Sisältää viisi moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Oma lempiaiheeni: diagnoosi. Miten maailman parhaat ammattilaiset tekevät strategiaa edeltävän diagnoosin? Miksi hyvät strategiat perustuvat aina ammattimaisesti tehtyyn diagnoosiin? Mistä se alkaa ja mihin se loppuu? Käymme läpi tärkeimmät diagnoosin työkalut: laadullisen ja määrällisen markkinatutkimuksen. Miten laaditaan strateginen segmentointi, jota ammattijohtajat ja talousjohtajat arvostavat. Käymme kohdat läpi askel askeleelta. 

Sisältää neljä moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Mikä kuuluu strategiaan ja mikä ei kuulu? Mikä ero on strategialla ja taktiikalla? Opit erottamaan usein sotketut käsitteet ja tekemisen toisistaan. Kuinka monta strategiaa tarvitset? Miksi et tarvitse somestrategiaa tai sisältömarkkinointistrategiaa, miksi yksi markkinointistrategia riittää 98 % tapauksista? Markkinointistrategia vastaa kolmeen kriittiseen kysymykseen. Tämä osa-alue auttaa sinua vastaamaan noihin kolmeen kysymykseen.

Sisältää neljä moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Miten asetetaan strategiset tavoitteet? Liikevoitto ja -vaihto ovat maalit, joihin strategian tavoitteilla pyritään. Mitkä ovat oikein asetetut tavoitteet? Monta tavoitetta tarvitaan? Miten kirjoitetaan yksinkertainen ja väärinkäsityksiltä välttävä tavoite? Miten huomioimme kokonaisuuden ja laadimme samalla yksinkertaisen, mutta tuloksia tuovan strategian, jonka osaat ulkoa missä tahansa ja milloin tahansa.

Sisältää yhden moduulin, noin 20 minuuttia.

"Suunnittelemattomuus on stressitekijä." Kun strategia on laadittu, on aika viedä se konkreettisesti käytäntöön. Vuosien kehitystyön tuloksena loimme markkinointikalenterin, joka auttaa sinua viemään strategian kuukausi, viikko ja jopa päivätasolle. Nyt saat tämän erinomaisen johtamisen työkalun strategiakurssin mukana ilmaiseksi.

Sisältää valmiin pohjan sekä ohjevideon miten markkinointikalenteria käytetään. Oman kokemukseni mukaan sähläys vähentyy kertarysäyksellä ja arjen tekeminen saa suunnan.

Strategiakurssin hyödyt

Koulutusvideot ovat saatavillasi missä tahansa, milloin tahansa

Saat heti käyttöösi kaikki koulutusvideot (n. 5h opetusvideoita) ja voit opiskella omaan tahtiisi, milloin ja missä tahansa.

Ladattavat kurssimateriaalit

Jokaisen moduulin diat ovat ladattavissa videoiden yhteydessä. Lisäksi ladattavanasi on opiskelua tukevia materiaaleja, worksheetteja, valmiita pohjia ja checklistejä, jotka nopeuttavat huomattavasti asioiden viemistä käytäntöön. 

Pääsyn yksityiseen Ammattijohtaja-ryhmää

Saat pääsyn laajaan Ammattijohtajien-ryhmään, jossa voit vaihtaa näkemyksiä ja ideoita turvallisessa ympäristössä. Et ole enää yksin. Jelppiä ja vertaistukea parhaimmillaan – yhden napinpainalluksen päässä!

"Onko minulla varaa strategiakurssiin?'"

Saat kaiken tarvittavan tiedon tuloksen tekemiseen alle kymmenesosan hinnalla

Tarkastele strategiakurssia tästä vinkkelistä: Saat yritysvalmentajan 16 kuukauden ajaksi rajattomasti käyttöösi. Paikan päällä strategiakonsultoinnin kesto ja hinta muodostuu seuraavasti; 

  • Diagnoosin tekeminen kaksi päivää á 2900 € / päivä = 5800 €
  • Kaksi strategiapäivää á 2900 € = 5800 €
  • Tunnin webinaarin kerran kuukaudessa (valmistelu+lähetys)  á 600 € * 14 kk = 8400 €
  • Kaikki se säästynyt aika laadukkaan tiedon etsimiseen jonka minä olen tehnyt sinun puolesta = mittaamaton
  • Konsultointien arvo yhteensä 20 000 € 
  • BONUS 1: Strategiaseminaarin tallenne 1,5h  - arvo 169 €)
  • BONUS 2: Suomen konkreettisin markkinointisuunnitelman pohja + ohjevideo. Tämän avulla vielä strategian viemisen käytäntöön jopa päivätasolla
  • BONUS 3: Markkinointikalenteri 12 kuukaudelle (pohja + ohjevideo)

Tämän strategiakurssin hinta on 490 € (alv 0%). Verkkovalmennuksen käyttöoikeus on 16 kk.

Yleisimmät kysymykset strategiakurssista

Kurssi on käytössäsi 16 kuukautta. Näin ehdit vetää läpi kaksi strategiakierrosta.

Kyllä voi. Laitatko sähköpostia os. [email protected] ja otsikkoon "strategiakurssi laskulla". Laita viestin mukana laskutustiedot (mielellään verkkolaskutus) ja lähetän laskun. Kun suoritus näkyy tilillä, lähetän avaan pääsyn kurssille. 

Vaikka koko yritys, tarvitset vain yhden ostoksen. Ostajalla on yhdet käyttöoikeudet kurssille ja moduulit on rakennettu niin, että ne toimisivat keskustelun aloituksena ja oppaana strategiaprosessin eri vaiheissa. Ideaali tilanteessa esimerkiksi johtoryhmä tai hallitus voisi katsoa yhdessä esim. markkinakarttaa tai positiointia käsittelevän moduulin, ja aloittaa keskustelun videon pohjalta.

Kyllä onnistuu, teen niitä jatkuvasti. Päivähintani on 2900 € (alv 0 %%). Yleensä tarve on 1–3 päivälle. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla os. [email protected]i tai soittamalla 0400 399 361.

Nosta omaa tasoasi. Aloita tuloksen tekeminen.

Verkkovalmennuksen hinta

STRATEGIAKURSSI

490 €

Hinta alv 0 %

Verkkovalmennus sisältää:

14 moduulia

BONUS: Markkinointikalenteri 12 kk

BONUS: Strategiaseminaarin tallenne 1,5 h

SIIRRY KASSALLE

Maksutavat

Voit maksaa verkkokurssin kätevästi pankki tai luottokortilta, tai voimme halutessasi lähettää laskun. Laita sähköpostia os. [email protected]

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.