Strategiakurssi, joka nostaa sinut ja bisneksesi uudelle tasolle

Maailman menestyneimpien yritysten käyttämä strategiaprosessi vihdoinkin verkkovalmennuksena.

KATSO KURSSIN TARKKA SISÄLTÖ

Miksi nero häviää idiootille?

Katso lyhyt strategiakurssin esittely niin tiedät miksi.

 

Strategia on tiekartta parempaan tulevaisuuteen

Strategian laatiminen on kykyä ennustaa tulevaisuutta. Menestyksestä 90 prosenttia on suunnitelmallista tekemistä. Tärkeintä on tietää minne mennään, miten mennään ja miten saavutamme maalin. Tämän kurssin avulla tiedät.

Hei, olen Tero Puranen!

Minä toimin yritysvalmentajana Ammattijohtaja.fi;ssä, ja autan sinua nostamaan oman ja bisneksesi uudelle tasolle, kuten olen auttanut jo yli 100 johtajaa ja yritystä. Olen hakenut nämä opit maailmalta, jotta sinä pääset helpommalla. Sieltä, missä kilpailu on todella kovaa. 

Miksi strategiakurssi?

On vaikea kuvitella hyvää johtamista ilman minkäänlaista suunnitelmaa

Ilman suunnitelmaa, kaikki tiet vievät perille. Kaikki päätökset ovat toisistaan irrallisia, eivät vie sinua toivomaasi suuntaan. Strategia on suunnitelma, tiekartta, joka antaa tekemiselle suunnan. Strategian avulla perille on helpompi päästä, kun tietää mihin on menossa. Tämän verkkokurssin avulla pääset helpommalla: tiedät mitä kannattaa tehdä ja missä järjestyksessä.

Strategia on sarja päätöksiä: mitä tehdään ja mitä ei tehdä. Kuulostaa helpolta, mutta jos ei tiedä mitä pitäisi päättää ja missä järjestyksessä, on tehtävä lähes mahdoton. Jos olet yrityksen toimitusjohtaja, sinun tehtävä, etuoikeus ja vastuu on tehdä ne päätökset. Jos olet myyntijohtaja, markkinointijohtaja tai -päällikkö, tai esimerkiksi johtoryhmän tai hallituksen jäsen, kurssin avulla opit maailman menestyneimpien yritysten käyttämän strategiaprosessin, miten sinä liityt yrityksen ehkä tärkeimpiin päätöksiin. Näet mitä tietoa tarvitaan, jotta ette tee päätöksiä “pimeässä” ja “sokkona”. Näet mikä on kriittistä tietoa, osaat pyytää tai tuoda sitä. Opit tekemään maailmanluokan markkina-analyysin ilman satojen tuhansien eurojen investointeja.

Kurssin strategiaprosessi on testattu tuhansia kertoja eri yrityksessä ja nyt se on hyödynnettävissä Suomessa pienistä muutaman hengen organisaatioista aina globaaleihin pörssiyhtiöihin saakka. Strategiaprosessi on niin toimiva, että lopputuloksena syntyvä markkinointistrategia on jämäkkä ja tiivis suunnitelma, joka mahtuu jopa liimalapulle. Silti siinä on kaikki oleellinen. Olen varma, että tämän jälkeen sinun yrityksessä kaikki tietävät strategian, koska se on niin yksinkertainen ja konkreettinen. Mutta kuten tiedät, jos hyvän ja tuottavan strategian laatiminen olisi helppoa, kaikilla olisi jo sellainen laadittuna.

Juuri tuohon ongelmaan tämä verkkovalmennus on rakennettu. Vaativa kokonaisuus muodostuu pienistä askelista kerrallaan. Askel askeleelta, yksi päätös kerrallaan kohti kokonaisuutta. Olen pitänyt huolen, että sinä tiedät mitkä päätökset pitää tehdä, missä järjestyksessä ne kannattaa tehdä ja miten parhaat strategiset päätökset syntyvät. Uskallan luvata, että tämä on paras tapa laatia strategia. Prosessin tuloksena syntyvä strategia on todella toimiva. Todennäköisesti tämä on viimeinen strategiakurssi mitä tulet enää ikinä opiskelemaan. Ja vaikka opiskelisitkin, tulet 99 prosentin todennäköisyydellä palaamaan tähän malliin. 

Verkkovalmennuksen aikana opit laatimaan tuloksellisen markkinointistrategian. Kokemukseni mukaan se riittää 98 prosentille yrityksistä. Joku käyttää siitä nimitystä kasvustrategia, joku strategia, mutta samasta aiheesta puhutaan. Markkinointistrategia laaditaan 12 kuukaudelle kerrallaan (Siksi PRO ja PREMIUM versiot ovat käytössäsi 16 kuukautta). Jos sinulla on laadittuna visio esimerkiksi viiden vuoden päähän, strategian pilkkominen viiteen 12 kk jaksoon helpottaa maaliin pääsyä.

BONUS

Saat bonuksena suositun markkinointikalenterin (PRO ja PREMIUM versiot), minkä avulla pystyt viemään strategiaan arkeen, kuukausi, viikko ja jopa päivä kerrallaan.

Strategiakurssin rakenne ja sisältö

Yksinkertainen, mutta taatusti toimiva strategiaprosessi muodostaa verkkovalmennuksen järjestyksen.

Ensimmäisessä osassa käymme läpi, miksi strategia kannattaa laatia ja erityisesti miten se liittyy johtamistyöhön. Aloitamme strategiaprosessin markkinaorientoitumisella; miksi se on niin tärkeää ja mitä hyötyä siitä on sinulle ja organisaatiollesi. Tämä kriittinen kohta on salainen ainesosa, joka erottaa jo ennen prosessia amatöörin ja ammattilaisen toisistaan.

Sisältää viisi moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Oma lempiaiheeni: markkinadiagnoosi. Miten vältät taistelemasta markkinoilla sokkona? Miten maailman parhaat ammattilaiset tekevät strategiaa edeltävän diagnoosin? Miksi hyvät strategiat perustuvat aina hyvin tehtyyn diagnoosiin? Mistä se alkaa ja mihin se loppuu? Käymme läpi parhaat ja tärkeimmät diagnoosin työkalut: laadullisen ja määrällisen markkinatutkimuksen. Miten laaditaan strateginen segmentointi, jota ammattijohtajat, myyntijohtajat ja talousjohtajat arvostavat. Käymme kohdat läpi askel askeleelta. Tuloksena syntyvän markkinakartan perusteella kohderyhmän valinta on paljon helpompaa.

Sisältää neljä moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Mikä kuuluu strategiaan ja mikä ei kuulu? Mikä ero on strategialla ja taktiikalla? Opit erottamaan usein sotketut käsitteet ja tekemisen toisistaan. Kuinka monta strategiaa tarvitset? Miksi et tarvitse somestrategiaa tai sisältömarkkinointistrategiaa, miksi yksi markkinointistrategia riittää 98 % tapauksista? Markkinointistrategia vastaa kolmeen kriittiseen kysymykseen. Tämä osa-alue auttaa sinua vastaamaan noihin kolmeen kysymykseen.

Sisältää neljä moduuli, noin 20 minuuttia per moduuli.

Miten asetetaan strategiset tavoitteet? Liikevoitto ja -vaihto ovat maalit, joihin strategian tavoitteilla pyritään. Miten löydän ja valitsen oikeat tavotteet? Monta tavoitetta tarvitaan? Miten kirjoitetaan yksinkertainen ja toimiva tavoite, jonka kaikki ymmärtävät? Miten huomioimme kokonaisuuden ja laadimme samalla yksinkertaisen, mutta tuloksia tuovan strategian, jonka osaat ulkoa missä tahansa ja milloin tahansa.

Sisältää yhden moduulin, noin 20 minuuttia.

"Suunnittelemattomuus on stressitekijä." Kun strategia on laadittu, on aika viedä se konkreettisesti käytäntöön. Vuosien kehitystyön tuloksena loimme markkinointikalenterin, joka auttaa sinua viemään strategian kuukausi, viikko ja jopa päivätasolle. Nyt saat tämän erinomaisen johtamisen työkalun strategiakurssin mukana ilmaiseksi.

Sisältää valmiin pohjan sekä ohjevideon miten markkinointikalenteria käytetään. Oman kokemukseni mukaan sähläys vähentyy kertarysäyksellä ja arjen tekeminen saa suunnan.

Katso 1,5 tunnin nauhoitus strategiaseminaarista, jossa käydään läpi kaikki kohdat läpi askel askeleelta.

Strategiakurssin hyödyt

Koulutusvideot ovat saatavillasi missä tahansa, milloin tahansa

Saat heti käyttöösi kaikki koulutusvideot (n. 5h opetusvideoita) ja voit opiskella omaan tahtiisi, milloin ja missä tahansa.

Ladattavat kurssimateriaalit

Jokaisen moduulin diat ovat ladattavissa videoiden yhteydessä. Lisäksi ladattavanasi on opiskelua tukevia materiaaleja, worksheetteja, valmiita pohjia ja checklistejä, jotka nopeuttavat huomattavasti asioiden viemistä käytäntöön. 

Pääsyn yksityiseen Ammattijohtaja-ryhmää

Saat pääsyn laajaan Ammattijohtajien-ryhmään, jossa voit vaihtaa näkemyksiä ja ideoita turvallisessa ympäristössä. Et ole enää yksin. Jelppiä ja vertaistukea parhaimmillaan – yhden napinpainalluksen päässä!

Yleisimmät kysymykset strategiakurssista

Kurssi on käytössäsi 10 päivästä 16 kuukauteen, riippuen minkä version valitset. Perusversion käyttöoikeus on 10 päivää, Pro- ja Premiumversioiden 16 kuukautta. Jälkimmäisten avulla ehdit vetää läpi kaksi strategiakierrosta läpi.

Kyllä voi. Laitatko sähköpostia os. [email protected] ja otsikkoon "strategiakurssi laskulla". Laita viestin mukana laskutustiedot (mielellään verkkolaskutus) ja lähetän laskun. Kun suoritus näkyy tilillä, lähetän avaan pääsyn kurssille. 

Vaikka koko yritys, tarvitset vain yhden ostoksen. Ostajalla on yhdet käyttöoikeudet kurssille ja moduulit on rakennettu niin, että ne toimisivat keskustelun aloituksena ja oppaana strategiaprosessin eri vaiheissa. Ideaali tilanteessa esimerkiksi johtoryhmä tai hallitus voisi katsoa yhdessä esim. markkinakarttaa tai positiointia käsittelevän moduulin, ja aloittaa keskustelun videon pohjalta.

Kyllä onnistuu, teen niitä jatkuvasti. Päivähintani on 2900 € (alv 0 %%). Yleensä tarve on 1–3 päivälle. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla os. [email protected]i tai soittamalla 0400 399 361.

Verkkovalmennuksen hinnat

PERUS

190 €

+ ALV 24 %

Verkkovalmennus sisältää:

14 moduulia

Käyttöoikeus 10 päivää

Valmis strategiapohja

 

SIIRRY KASSALLE

PRO

490 €

+ ALV 24 %

Verkkovalmennus sisältää:

14 moduulia

Käyttöoikeus 16 kk

Valmis strategiapohja

BONUS: Markkinointikalenteri 12 kk

BONUS: Strategiaseminaarin tallenne 1,5 h (arvo 169 €)

SIIRRY KASSALLE

PREMIUM

1090 €

+ ALV 24 %

Verkkovalmennus sisältää:

14 moduulia

Käyttöoikeus 16 kk

Valmis strategiapohja

BONUS: Markkinointikalenteri 12 kk

BONUS: Strategiaseminaarin tallenne 1,5 h (arvo 169 €)

3 h henkilökohtaista konsultointia (etänä)

SIIRRY KASSALLE

Maksutavat

Voit maksaa verkkokurssin kätevästi pankki- tai luottokortilta. Kurssin voi ostaa myös laskulla.

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.