UUTUUS: Yrityksen arvon määrittely -verkkokurssi

Opi alle 30 minuutissa mikä on yrityksesi substanssi-. käypä- ja tuottoarvo. Sisältää valmiin pohjan.

Siirry kassalle

"Tämä pitäisi jokaisen yrittäjän oppia"

Näin totesi eräs pitkän linjan yrittäjä, kun olin opettanut miksi yrittäjän kannattaa kasvattaa yrityksensä rahallista arvoa. Mitä arvokkaampi yritys on, sitä parempi asia se on yrittäjälle. Mitä aikaisemmin tämän opit, sitä nopeammin pystyt hyödyntämään tietoa.

Verkkokurssin sisältö

Yrityksen arvon määrittely -verkkokurssi sisältää

Yrityksen arvon määrittely

Moduulissa käydään läpi miten yrityksen substanssiarvo, käypäarvo ja tuottoarvo lasketaan.

Ohjevideo

Ohjevideon miten lasket oman (tai minkä tahansa) yrityksen arvot verottajan, pankkien sekä pääomasijoittajien mallilla. 

Valmis pohja

Napakan ohjevideon miten lasket oman (tai kenen tahansa) yrityksen arvot verottajan, pankkien sekä pääomasijoittajien mallilla.

Se mitä et tiedä, maksaa kaikkein eniten

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa yritystä, hakemassa pääomalainaa, neuvottelet pääomasijoituksesta, pohdit ulkopuolisen toimitusjohtajan palkkaamista tai olet vain uteliasta tietämään, miten yrityksen arvo määritellään. Tämä verkkovalmennus on tehty juuri sinulle. Uskaltaisin väittää että tämä noin puolen tunnin verkkovalmennuksen arvo on sinulle tulevina vuosina helposti satoja tuhansia. Opit myös, miten yksi pieni päätös muuttaa yrityksen arvoa radikaalisti.

Mitä verkkovalmennus sisältää?

Verkkovalmennus sisältää kaksi videota.

Yrityksen arvon määrittäminen - video 1

Ensimmäisellä videolla käydään esimerkki yrityksen kautta läpi kolme yrityksen arvoa; substanssiarvo, tuottoarvo ja käypäarvo.

Oletko sitten ostamassa tai myymässä yritystä, sinulle itsellesi on äärimmäisen arvokasta tietää ja osata tarkastella yrityksen euromääräistä arvoa.

Liikevaihdolla ei ole mitään tekemistä yrityksen arvon kanssa.

Substanssiarvoa tarkastellaan mm. verottajan määritellessä yrityksesi arvoa tai kun olet hakemassa esimerkiksi pääomalainaa. Substanssiarvo katsotaan menneisyydestä. Yleensä myös ostaja tarkastelee tätä.

Tuottoarvo on taas arvo, jonka yritys todennäköisesti saavuttaa tulevaisuudessa. Tätä käyttävät yleensä myyjät, koska se saa yrityksen näyttämään euroissa arvokkaammalta.

Yrityksen arvon määrittäminen - video 2

Jälkimmäinen video opastaa sinut käyttämään valmista mallipohjaa (Excel) jonka voit ladata itsellesi. Näet myös hyvin konkreettisen esimerkin, miten yksi pieni päätös yrittäjältä merkitsee yrityksen arvolle rahassa todella paljon.

Olisin toivonut, että nämä opit olisi tuotu minulle vuonna 2007, kun perustin ensimmäisen yritykseni. Tämä on erittäin hyödyllisesti käytetyt 30 minuuttia. Tiedon arvo voi sinulle olla helposti kymmeniä, jopa satoja tuhansia euroja. Lopulta kaikkein kalleinta on se, mitä et tiedä. Älä anna tämän tiedon olla sinulle kallista.

Kurssin opeista hyötyvät eniten:

  • PK-yrityksen toimitusjohtaja

  • Yrittäjä

  • Omistaja tai osakas

  • Hallituksen jäsenet

Hei, olen Tero Puranen, valmentajasi.

 

Oikea ja konkreettinen tieto on yrittäjälle arvokasta pääomaa. Tämä napakka, mutta erittäin hyödyllinen verkkokurssi auttaa sinua aivan varmasti pääsemään kannaltasi parempaan (ja arvokkaampaan) lopputulokseen.

Ammattijohtaja.fi:n yritysvalmentajana ja omistajana olen nähnyt miten hyödyllistä tämä tieto on ollut jo yli sadalle yrittäjälle. Nyt valmennus on vihdoinkin saatavilla kätevänä verkkokurssina. 

Helppokäyttöinen kurssikirjasto

Suomenkielinen ja erittäin helppokäyttöinen kurssikirjasto. Käytä tietokoneella, tabletilla tai vaikka puhelimella.

Verkkovalmennuksen hinta

Yrityksen arvon määrittely -verkkovalmennus

290 €

Hinta alv 0 %

Verkkovalmennuksen sisältö

1 Moduuli:

Miksi liikevoitto on tärkeää

Tuottoarvo

Käypäarvo

Subtanssiarvo

Moduuli 2:

Valmis pohja arvon laskemiseen + ohjevideo

 

BONUS: Brändin arvo euroissa

Siirry kassalle

Maksutavat

Voit maksaa kätevästi tunnetuimmilla pankki- ja luottokorteilla.

Close

50% Valmiina

Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tittelisi alla oleviin kenttiin.