Yrityksen arvon määrittely -verkkokurssi

Opi 20 minuutissa laskemaan yrityksen substanssiarvo, käypäarvo sekä tuottoarvo ja vältyt tuhansien eurojen virheeltä.

Katso verkkokurssin hinta

"Onko yritykseni todellakin 1,4 miljoonan arvoinen?"

Kyllä se oli. Tuon kysymyksen minulle esitti hymyillen eräs pitkän linjan yrittäjä, opetettuani hänelle 20 minuutissa miten lasketaan oman yrityksen arvo. Hän itse arvioi arvoksi noin kaksisataatuhatta. Mitä arvokkaampi yritys on, sitä parempi asia se on yrittäjälle. Mitä aikaisemmin tämän opit, sitä nopeammin pystyt hyödyntämään tietoa.

Verkkokurssin hyödyt

Yrityksen arvon määrittely -verkkokurssi sisältää

Lasket yrityksen arvon minuuteissa

Älä maksa turhaan jopa tuhansia euroja tiedosta, jonka voit hankkia itse minuuteissa.

Ohjevideo kohta kohdalta

Ohjevideon miten lasket oman yrityksesi (tai minkä tahansa yrityksen) arvot euroissa verottajan, pankkien sekä pääomasijoittajien mallilla. 

Valmis pohja

Saat käyttöösi valmiin pohjan yrityksen arvon määrittelyyn. Lataa pohja ja olet askeleen muita edelle.

Se, mitä et tiedä, maksaa kaikkein eniten

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa yritystä, hakemassa pääomalainaa, neuvottelet pääomasijoituksesta, pohdit ulkopuolisen toimitusjohtajan palkkaamista tai olet vain uteliasta tietämään, miten yrityksen arvo lasketaan ja määritellään. Tämä verkkovalmennus on tehty juuri sinulle. Uskaltaisin väittää että tämä  verkkovalmennuksen arvo on sinulle tulevina vuosina helposti satoja tuhansia euroja. Opit myös, miten yksi pieni päätös muuttaa yrityksen arvoa radikaalisti.

Mitä verkkovalmennus sisältää?

Verkkovalmennus sisältää kaksi videota.

Yrityksen arvon määrittäminen - video 1

Ensimmäisellä videolla käydään esimerkki yrityksen kautta läpi kolme yrityksen arvoa;

  1. substanssiarvo
  2. tuottoarvo ja
  3. käypäarvo.

Oletko sitten ostamassa tai myymässä yritystä, sinulle itsellesi on äärimmäisen arvokasta tietää ja osata tarkastella yrityksen euromääräistä arvoa. Liikevaihdolla ei ole mitään tekemistä yrityksen arvon kanssa.

Substanssiarvoa tarkastellaan mm. verottajan määritellessä yrityksesi arvoa tai kun olet hakemassa esimerkiksi pääomalainaa. Substanssiarvo katsotaan menneisyydestä. Yleensä myös ostaja tarkastelee tätä.

Tuottoarvo on taas arvo, jonka yritys todennäköisesti saavuttaa tulevaisuudessa. Tätä käyttävät yleensä myyjät, koska se saa yrityksen näyttämään euroissa arvokkaammalta.

Yrityksen arvon määrittäminen - video 2

Jälkimmäinen video opastaa sinut käyttämään valmista mallipohjaa (Excel) jonka voit ladata itsellesi ja jonka avulla voit laskea esimerkiksi oman yrityksesi arvon. Näet myös hyvin konkreettisen esimerkin, miten yksi pieni päätös yrittäjältä merkitsee rahassa yrityksen arvolle todella paljon.

Olisin toivonut, että nämä opit olisi tuotu minulle vuonna 2007, kun perustin ensimmäisen yritykseni. Tämä on erittäin hyödyllisesti käytetyt 30 minuuttia. Tiedon arvo voi sinulle olla helposti kymmeniä, jopa satoja tuhansia euroja. Lopulta kaikkein kalleinta on se, mitä et tiedä. Älä anna tämän tiedon olla sinulle kallista.

Kurssin opeista hyötyvät eniten:

  • PK-yrityksen toimitusjohtaja

  • Yrittäjä

  • Omistaja tai osakas

  • Hallituksen jäsenet

Hei, olen Tero Puranen, valmentajasi.

 

Oikea ja konkreettinen tieto on yrittäjälle arvokasta pääomaa. Tämä napakka, mutta erittäin hyödyllinen verkkokurssi auttaa sinua aivan varmasti pääsemään kannaltasi parempaan (ja arvokkaampaan) lopputulokseen.

Ammattijohtaja.fi:n yritysvalmentajana ja omistajana olen nähnyt miten hyödyllistä tämä tieto on ollut jo yli sadalle yrittäjälle. Nyt valmennus on vihdoinkin saatavilla kätevänä verkkokurssina. 

Helppokäyttöinen kurssikirjasto

Suomenkielinen ja erittäin helppokäyttöinen kurssikirjasto. Käytä tietokoneella, tabletilla tai vaikka puhelimella.

Verkkokurssin hinta

Yrityksen arvon määrittely -verkkokurssi

29 €

SIS ALV 24 %

Verkkovalmennuksen sisältö

Käyttöoikeus 6 kk

1 Moduuli:

Miksi liikevoitto on tärkeää

Tuottoarvo

Käypäarvo

Subtanssiarvo

Moduuli 2:

Valmis pohja arvon laskemiseen + ohjevideo

 BONUS: Brändin arvo euroissa

Siirry kassalle

Maksutavat

Voit maksaa verkkokurssin kätevästi yleisimmillä maksukorteilla. Veloitus tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jota käyttävät myös mm. Amazon, Adidas, Fazer, Hesburger ja Booking.com. Voimme halutessasi lähettää myös laskun. Lähetä sähköposti os. [email protected].

Close

50% Valmiina

Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tittelisi alla oleviin kenttiin.